Regelredigering for enhetskontroll

Vinduet Redigering av enhetskontrollregler viser eksisterende regler og muliggjør nøyaktig kontroll av eksterne enheter som brukerne kobler til datamaskinen. Se også Legge til enhetskontrollregler.

note

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Legg til og endre enhetskontrollregler ved hjelp av ESET-endepunktprodukter

CONFIG_DEVMON_RULE_DLG

Bestemte enheter kan tillates eller blokkeres av en bruker, eller en av de ytterligere parameterne som kan angis i regelkonfigurasjon. Regellisten inneholder flere beskrivelser av reglene, for eksempel navn, typen ekstern enhet, handlingen som skal utføres når en ekstern enhet kobles til datamaskinen, og alvorlighetsgraden i loggen.

Klikk Legg til eller Rediger for å ordne en regel. Velg den Aktiverte markeringsboksen ved siden av en regel for å deaktivere den til du vil bruke den i fremtiden. Velg én eller flere regler og klikk på Slett for å slette regelen/reglene permanent.

Kopier – Oppretter en ny regel med forhåndsdefinerte alternativer som brukes for en annen valgt regel.

Klikk Fyll ut for automatisk å fylle opp eksterne medieenhetsparametere for enheter koblet til datamaskinen din.

Reglene er oppført i prioritert rekkefølge, og regler med høyere prioritet ligger øverst på listen. Regler kan flyttes ved å klikke på UP_DOWNØverst/Opp/Ned/Nederst og kan fjernes enkeltvis eller i grupper.

Loggen for enhetskontroll registrerer alle tilfeller der enhetskontroll utløses. Du kan se lagrede oppføringer fra hovedprogramvinduet til ESET Endpoint Security i Verktøy > Loggfiler.