Slik oppdaterer du ESET Endpoint Security

Oppdatering av moduloppdateringer for ESET Endpoint Security kan utføres enten manuelt eller automatisk. Oppdateringen startes ved å klikke Oppdater i hovedprogramvinduet og klikk så Sjekk for oppdateringer.

Standardinnstillingene ved installasjon oppretter en automatisk oppdateringsoppgave som blir utført hver time. For å endre intervallet, gå til Verktøy > Planlegger.

note

Hvis du vil ha mer informasjon om produktoppgraderinger, kan du se Oppgradere til en nyere versjon.