Innføring i ESET PROTECT On-Prem

ESET PROTECT On-Prem lar deg administrere ESET-produkter på arbeidsstasjoner og servere i et nettverksmiljø fra én sentral plassering.

Ved hjelp av ESET PROTECT On-Prem Web Console kan du distribuere ESET-løsninger, administrere oppgaver, håndheve sikkerhetsregler, overvåke systemstatus og reagere raskt på problemer eller trusler på eksterne datamaskiner. Se også Oversikt over ESET PROTECT On-Prem-arkitektur- og -infrastrukturelementer, Komme i gang med ESET PROTECT On-Prem Web Console og Støttede miljøer for klargjøring av datamaskiner.

ESET PROTECT On-Prem består av følgende komponenter:

• ESET PROTECT Server – håndterer kommunikasjon med agenter og samler og lagrer programdata i databasen. ESET PROTECT Server kan installeres på både Windows- og Linux-servere og kommer også som et virtuelt apparat.
  • ESET PROTECT Web Console – er primærgrensesnittet som lar deg administrere klientdatamaskiner i ditt miljø. Den viser en statusoversikt over klienter på nettverket ditt og lar deg distribuere ESET-løsninger til uadministrerte datamaskiner eksternt. Etter at du har installert ESET PROTECT Server, kan du få tilgang til Web Console ved hjelp av nettleseren din. Hvis du velger å gjøre webserveren tilgjengelig via Internett, kan du bruke ESET PROTECT On-Prem fra ethvert sted og / eller en enhet med en internett-tilkobling.
  • ESET Management-agenten – -agenten tilrettelegger for kommunikasjon mellom ESET PROTECT On-Prem-serveren og klientmaskiner. Agenten må installeres på klientdatamaskinen for å etablere kommunikasjon mellom denne og ESET PROTECT On-Prem-serveren. Fordi den er plassert på klientdatamaskinen og kan lagre flere sikkerhetsscenarier, reduserer bruken av ESET Management-agenten reaksjonstiden ved nye deteksjoner. Ved hjelp av ESET PROTECT On-Prem Web Console kan du distribuere ESET Management-agenten til ustyrte datamaskiner identifisert av Active Directory eller ESET RD-sensor. Du kan også manuelt installere ESET Management-agenten på klientmaskiner om nødvendig.
  • ESET Rogue Detection Sensor - oppdager ustyrte datamaskiner som er tilstede på nettverket ditt og sender informasjonen til ESET PROTECT On-Prem Server. Dette gjør at du kan administrere nye klientdatamaskiner i ESET PROTECT On-Prem uten å måtte søke manuelt og legge dem til. Rogue Detection Sensor husker datamaskiner som har blitt oppdaget og vil ikke sende samme informasjon to ganger.
  • ESET Bridge - Er en tjeneste som kan brukes i kombinasjon med ESET PROTECT On-Prem for å:
    • Distribuere oppdateringer til klientmaskiner og installasjonspakker til ESET Management Agenten.
    • Videresend kommunikasjon fra ESET Management-agenter til ESET PROTECT On-Prem-serveren.
  • ESET PROTECT Virtual appliance – er beregnet for brukere som ønsker å kjøre ESET PROTECT On-Prem i et virtualisert miljø.
  • Speilverktøy - er nødvendig for oppdateringer fra offline-moduler. Hvis klientdatamaskinene dine ikke har en internett-tilkobling, kan du bruke Speilverktøy til å laste ned oppdateringsfiler fra ESET-oppdateringsservere og lagre dem lokalt.
  • ESET Remote Deployment Tool – distribuerer alt-i-ett-pakker som er opprettet i ESET PROTECT Web Console. Det er en praktisk måte å distribuere ESET Management agent med et ESET-produkt på datamaskiner over et nettverk.

note

For mer informasjon, se ESET PROTECT On-Prem Online hjelp.