ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Instalacija (.msi)

Kada pokrenete instalacijski program .msi, čarobnjak za instalaciju provest će vas kroz instalacijski postupak.


example

U poslovnim okruženjima, instalacijski program .msi preferirani je instalacijski paket. To je prvenstveno zbog izvanmrežnih i daljinskih instalacija koje se koriste raznim alatima, kao što je ESET PROTECT.


important

Provjerite nije li na računalu instaliran još neki antivirusni program. Ako su na jednom računalu instalirana dva ili više antivirusnih programa, mogli bi se međusobno sukobljavati. Ako su na računalu instalirani još neki antivirusni programi, preporučujemo da ih deinstalirate. Pogledajte naš članak baze znanja (dostupan na engleskom i nekoliko drugih jezika).


note

Instalacijski program ESET Endpoint Security stvoren u programu ESET PROTECT podržava Windows 10 Enterprise za virtualne radne površine i način rada s više sesija sustava Windows 10.

  1. Odaberite željeni jezik i kliknite Sljedeće.

INSTALLATION_MSI_WELCOME

  1. Pročitajte Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i kliknite Prihvaćam uvjete licenčnog ugovora da biste prihvatili uvjete Licenčnog ugovora za krajnjeg korisnika. Kliknite Dalje nakon što prihvatite uvjete kako biste nastavili instalaciju.

INSTALLATION_MSI_EULA

  1. Odaberite svoje preferencije za sustav za povratne informacije ESET LiveGrid®. ESET LiveGrid® osigurava da tvrtka ESET odmah i neprekidno bude obaviještena o novim infiltracijama radi pružanja bolje zaštite svojim korisnicima. Sustav dopušta slanje novih prijetnji u Laboratorij tvrtke ESET za otkrivanje virusa, gdje se one analiziraju, obrađuju i dodaju u modul detekcije. Kliknite Napredne postavke da biste konfigurirali dodatne instalacijske parametre.

INSTALLATION_MSI_THREATSENSE_NET

  1. Završni korak je potvrda instalacije klikom na Instaliraj. Nakon završetka instalacije od vas će se zatražiti da aktivirate program ESET Endpoint Security.