ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Skeniranje u stanju mirovanja

Skener u stanju mirovanja može se aktivirati u stavci Napredno podešavanje > Modul detekcije > Skeniranje zlonamjernih programa > Skeniranje u stanju mirovanja.

Skeniranje u stanju mirovanja

Aktivirajte klizač uz stavku Aktiviraj skeniranje u stanju mirovanja da biste aktivirali ovu funkciju. Kad se računalo nalazi u stanju mirovanja, na svim lokalnim pogonima se provodi tiho skeniranje računala.

Prema standardnim postavkama skener za stanje mirovanja ne pokreće se kada se računalo (prijenosno računalo) napaja iz baterije. Ovu postavku možete nadjačati aktiviranjem klizača uz stavku Pokreni čak i ako se računalo napaja putem baterije u prozoru Napredno podešavanje.

Aktivirajte klizač Aktiviraj zapisivanje u prozoru Napredno podešavanje da biste vidjeli rezultate skeniranja računala u odjeljku Dnevnici (u glavnom prozoru programa kliknite Alati > Dnevnici i odaberite Skeniranje računala s padajućeg izbornika Dnevnik).

Otkrivanje stanja mirovanja

U odjeljku Pokretači otkrivanja stanja mirovanja naći ćete puni popis uvjeta koje je potrebno zadovoljiti da bi se pokrenuo skener u stanju mirovanja.

ThreatSense – Opcije naprednog podešavanja, kao što su ekstenzije datoteka koje želite kontrolirati i korištene metode otkrivanja. Za više informacija pogledajte ThreatSense.