ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Interaktivna upozorenja


important

Tražite informacije o čestim upozorenjima i obavijestima?

Odjeljak Interaktivna upozorenja u dijelu Napredno podešavanje > Obavijesti omogućuje vam da konfigurirate kako ESET Endpoint Security upravlja okvirima s porukama i interaktivnim upozorenjima za prijetnje u slučaju kada korisnik treba donijeti odluku (na primjer, potencijalna web stranica za phishing).

CONFIG_ALERT

Interaktivna upozorenja

Deaktiviranjem opcije Prikaži interaktivna upozorenja sakrit će se svi prozori upozorenja i dijaloški okviri u pregledniku, što je prikladno samo za ograničen broj specifičnih situacija.

  • Za korisnike kojima se ne upravlja preporučujemo da se ova opcija ostavi u standardnoj postavci (aktivirano).
  • Za korisnike kojima se upravlja ova postavka treba ostati aktivirana te odaberite unaprijed definiranu radnju za korisnika na popisu interaktivnih upozorenja.

Interaktivna upozorenja – kliknite Uredi da biste odabrali koja će se interaktivna upozorenja prikazivati.

Okviri s porukama

Da biste automatski zatvorili okvire s porukama nakon određenog vremena, odaberite opciju Automatski zatvori okvire s porukama. Ako se okviri ne zatvore ručno, prozori upozorenja automatski se zatvaraju nakon isteka određenog vremenskog razdoblja.

Istek vremena u sekundama – postavlja trajanje vidljivosti upozorenja. Vrijednost mora biti između 10 i 999 sekundi.

Poruke za potvrdu – kliknite Uredi za prikaz popisa poruka za potvrdu na kojem možete odabrati hoće li se poruke prikazivati ili ne.