ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Deinstalacija pomoću programa ESET AV Remover završila je s pogreškom

Ako nije moguće ukloniti antivirusni program pomoću programa ESET AV Remover, dobit ćete obavijest da ESET AV Remover možda ne podržava aplikaciju koju pokušavate ukloniti. Posjetite stranicu s popisom podržanih proizvoda ili programima za deinstalaciju uobičajenog antivirusnog softvera za sustav Windows u ESET-ovoj bazi znanja da biste saznali može li se taj specifični program ukloniti.

Ako deinstalacija sigurnosnog programa nije uspjela ili je neka od njegovih komponenti deinstalirana djelomično, pojavit će se uputa "Ponovno pokreni i ponovno skeniraj". Potvrdite kontrolu korisničkog računa (UAC) nakon pokretanja sustava i nastavite s postupkom skeniranja i deinstalacije.

Po potrebi kontaktirajte ESET-ovu korisničku službu kako biste joj poslali zahtjev za podršku, a pritom će vam biti potrebna datoteka AppRemover.log kako biste pomogli tehničarima tvrtke ESET. Datoteka AppRemover.log nalazi se u mapi eset. Idite na %TEMP% u programu Windows Explorer da biste pristupili toj mapi. ESET-ova korisnička služba brzo će vam odgovoriti i pomoći da pronađete rješenje.