Järjestelmävaatimukset

Jotta ESET Endpoint Security toimisi saumattomasti, järjestelmän on täytettävä seuraavat laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset (oletustuoteasetukset):

Tuetut suorittimet

Intel- tai AMD-suoritin, 32-bittinen (x86), jossa on SSE2-ohjejoukko, tai 64-bittinen (x64), 1 GHz tai uudempi
ARM64-pohjainen suoritin, vähintään 1 GHz

Käyttöjärjestelmät

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

note

Luettelo tuetuista Microsoft® Windows® 10- ja Microsoft® Windows® 11 -versioista on kohdassa Windows-käyttöjärjestelmän tukikäytäntö.

important

Pyri pitämään käyttöjärjestelmäsi aina ajan tasalla.

important

Azure Code Signing -tuki on asennettava kaikkiin Windows-käyttöjärjestelmiin heinäkuun 2023 jälkeen julkaistujen ESET-tuotteiden asentamista tai päivittämistä varten. Lisätiedot.

ESET Endpoint Security -ominaisuuksien vaatimukset

Katso alla olevasta taulukosta ESET Endpoint Security -ominaisuuksien järjestelmävaatimukset:

Ominaisuus

Vaatimukset

Intel® Threat Detection Technology

Katso tuetut suorittimet.

Suojattu selain

Katso tuetut verkkoselaimet.

Erikoispuhdistaja

Ei-ARM64-pohjainen suoritin.

Hyödynnän esto

Ei-ARM64-pohjainen suoritin.

Perusteellinen toiminnan tarkistus

Ei-ARM64-pohjainen suoritin.

note

ESET PROTECT On-Prem luotu tuotteen ESET Endpoint Security asennusohjelma tukee Windows 10 Enterprise for Virtual Desktops -ohjelmaa ja Windows 10:n moni-istuntotilaa.

Muu

• Käyttöjärjestelmän ja muiden tietokoneeseen asennettujen ohjelmistojen järjestelmävaatimukset täyttyvät
  • 0,3 Gt vapaata järjestelmämuistia (katso huomautus 1)
  • 1 Gt vapaata levytilaa (katso huomautus 2)
  • Näytön pienin resoluutio 1024 x 768
  • Internet-yhteys tai lähiverkkoyhteys tuotepäivitysten lähteeseen (katso huomautus 3)
  • Kaksi samanaikaisesti yhdellä laitteella toimivaa virustentorjuntaohjelmaa aiheuttaa väistämättä ristiriitoja järjestelmäresursseissa, kuten järjestelmän toiminnan hidastumisen käyttökelvottomalle tasolle

Vaikka tuotteen asentaminen ja käyttäminen voi olla mahdollista järjestelmissä, jotka eivät täytä näitä vaatimuksia, suosittelemme aiempien käyttötestien perusteella annettujen suorituskykyvaatimusten täyttämistä.

note

(1): Tuote saattaa käyttää enemmän muistia, jos muisti jäisi muutoin käyttämättä vakavan tartunnan saaneessa tietokoneessa tai kun suuria määriä tietoja tuodaan tuotteeseen (esim. sallittujen URL-osoitteiden luetteloita).
(2) Levytilaa tarvitaan asennusohjelman lataamiseen, tuotteen asentamiseen, asennuspaketin kopion säilyttämiseen ohjelmatiedoissa ja tuotepäivityksen varmuuskopioiden tallentamiseen palautusominaisuuden tukemiseksi. Tuote saattaa tarvita enemmän levytilaa eri tilanteissa (esim. kun tuotepäivitysten varmuuskopioversioita tallennetaan tai muistivedoksia tai suuria lokitietueita säilytetään) tai jos tietokone on saanut tartunnan (esim. karanteenitoiminnon vuoksi tilaa saatetaan tarvita). Suosittelemme säilyttämään riittävästi vapaata levytilaa käyttöjärjestelmän ja ESETin tuotepäivitysten tukemiseksi.
(3) Vaikka sitä ei suositella, voit päivittää tuotteen manuaalisesti siirrettävästä tietovälineestä.