Suojattu selain

Suojattu selain on lisäsuojakerros, jolla voit suojata rahaliikennetietoja verkkotapahtumien yhteydessä.

important

ESET LiveGrid® -mainejärjestelmän on oltava käytössä (oletusarvoisesti käytössä) sen varmistamiseksi, että Suojattu selaus toimii oikein.

Jos haluat määrittää Suojattu selain -toiminnon, avaa Lisäasetukset > Suojaukset > Suojattu selain.

Voit käyttää seuraavaa Suojattu selain -määritysvaihtoehtoa:

• Suojaa kaikki selaimet – Kaikki tuetut verkkoselaimet käynnistyvät suojatussa tilassa. Näin voit selata internetiä, käyttää nettipankkia sekä tehdä ostoksia ja suorittaa tapahtumia verkossa yhdessä suojatun selaimen ikkunassa ilman uudelleenohjausta.

icon_section Perus

Selaimen suojaus

Ota Suojaa kaikki selaimet käyttöön, niin voit käynnistää kaikki tuetut verkkoselaimet suojatussa tilassa. Näin voit selata internetiä, käyttää nettipankkia sekä tehdä ostoksia ja suorittaa tapahtumia verkossa yhdessä suojatun selaimen ikkunassa ilman uudelleenohjausta.

Laajennuksen asennuksen tila – Voit avattavasta valikosta valita, mitkä laajennukset voi asentaa ESETin suojaamaan selaimeen: Laajennuksen asennustilan muuttaminen ei vaikuta aiemmin asennettuihin selainlaajennuksiin:

• Olennaiset laajennukset – Vain tietyn selaimen valmistajan tärkeimmät laajennukset voidaan asentaa.
  • Kaikki laajennukset – Tietyn selaimen tukemat kaikki laajennukset voidaan asentaa.

Suojattu selain

Parannettu muistin suojaus – Jos toiminto on käytössä, suojatun selaimen muisti suojataan muiden prosessien tarkastuksilta.

Parannettu tietojen suojaus – Kun tämä asetus on käytössä, ESETin suojaaman selaimen käyttäjä suojataan muiden sovellusten tarkistuksilta.

Näppäimistön suojaus – Jos toiminto on käytössä, näppäimistöllä suojattuun selaimeen kirjoitetut tiedot piilotetaan muilta sovelluksilta. Tämä parantaa näppäinpainallukset tallentavilta sovelluksilta suojautumista.

Selaimen kehys – Jos tämä on poistettu käytöstä, informatiivinen selaimen sisäinen ilmoitus ja selaimen ympärillä oleva vihreä kehys eivät näy.

Selaimen suojauksen sallittujen kohteiden luettelo – Hallitse selaimen suojauksen sallittujen kohteiden luetteloon lisättyjä tiedostoja.

note

Joissakin tilanteissa erityinen vuorovaikutteinen hälytys näytetään vain, kun suojatun selaimen käynnistyksessä ilmenee virhe. Katso lisätietoja kohdasta Vuorovaikutteiset hälytykset.