Laitehallinta

ESET Endpoint Security mahdollistaa laitteen (CD/DVD/USB jne.) automaattisen hallinnan. Tämän moduulin kautta voit estää tai säätää laajennettuja suodattimia/lupia ja määrittää käyttäjän oikeudet laitteen käytölle ja työskentelylle. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tietokoneen valvoja haluaa estää sellaisten laitteiden käytön, joissa on ei-toivottua sisältöä.

Tuetut ulkoiset laitteet:

• Levytila (kiintolevy, siirrettävä USB-levy)
  • CD/DVD
  • USB Tulostin
  • FireWire-tallennustila
  • Bluetooth Laite
  • Älykortin lukija
  • Kuvankäsittelylaite
  • Modeemi
  • LPT/COM portti
  • Kannettava laite (akkukäyttöiset laitteet, kuten mediasoittimet, älypuhelimet, plug-and-play-laitteet jne.)
  • Kaikki laitetyypit

Laitehallinnan asetuksia voi muokata kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Laitehallinta.

Ota Laitehallinta-ominaisuus käyttöön tuotteessa ESET Endpoint Security napsauttamalla Ota laitehallinta käyttöön -vaihtopainiketta. Tietokone on käynnistettävä uudelleen, jotta muutos tulee voimaan. Kun Laitehallinta on käytössä, voit määrittää Säännöt Sääntöeditori-ikkunassa.

note

Voit tuoda säännöt sisältävän laiteohjausryhmän xml-tiedostosta ajastimen avulla. Lisätietoja ja vaiheittainen opas on ESET-tietokannan artikkelissa.

Jos koneeseen asetetaan laite, jonka estää jokin olemassa oleva sääntö, näkyviin tulee ilmoitusikkuna, eikä laitetta voi käyttää.