Asennuksen poisto ESET AV Remover -työkalulla päättyi virheeseen

Jos virustentorjuntaohjelman poisto ei onnistu ESET AV Remover -työkalulla, saat ilmoituksen, että ESET AV Remover ei ehkä tue poistettavaa sovellusta. Voit ESET-tietämyskannan tuettujen tuotteiden luettelosta tai yleisten Windows-virustoimintaohjelmien poisto-ohjelmien luettelosta tarkistaa, voiko tietyn ohjelman poistaa.

Jos tietoturvatuotteen asennuksen poisto epäonnistuu tai jonkin sen komponentin asennus on poistettu vain osittain, saat kehotteen suorittaa Käynnistä ja tarkista uudelleen -komento. Vahvista käyttäjätilien hallinta käynnistyksen jälkeen, niin tarkistus- ja poistoprosessia voidaan jatkaa.

Ota tarvittaessa yhteyttä ESET-asiakaspalveluun, jos haluat avata tukipyynnön. Varaa AppRemover.log-tiedosto valmiiksi, sillä ESETin teknikot tarvitsevat sitä. AppRemover.log-tiedosto sijaitsee kansiossa eset. Voit avata tämän kansion selaamalla Windowsin Resurssienhallinnassa kansioon %TEMP%. ESETin asiakastuki vastaa mahdollisimman nopeasti ja auttaa ratkaisemaan ongelman.