Sovelluksen tiedonsiirron salliminen

Jos vuorovaikutteisessa tilassa havaitaan uusi yhteys ja sitä vastaavaa sääntöä ei ole, näyttöön avautuu kehote, jossa käyttäjä voi sallia tai estää yhteyden. Jos haluat, että ESET Endpoint Security suorittaa saman toimenpiteen aina, kun sovellus yrittää muodostaa yhteyden, valitse Muista toimenpide (luo sääntö) -valintaruutu.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_IN_TRUSTED

Palomuuri-ikkunassa voit luoda sovelluksille uusia palomuurisääntöjä, joita sovelletaan, ennen kuin ESET Endpoint Security tunnistaa sovellukset. Avaa ohjelman pääikkuna ja valitse Asetukset > Verkko > Palomuuri > napsauta hammasrataspyörää > Määritä > Lisäasetukset > Säännöt ja valitse sitten Muokkaa.

Lisää sääntö valitsemalla Lisää. Napsauta Lisää-painiketta ja kirjoita säännön nimi, suunta ja tietoliikenneprotokolla Yleinen-välilehteen. Tässä ikkunassa voit määrittää myös sääntöä sovellettaessa suoritettavan toimenpiteen.

Lisää sovelluksen suoritettavan tiedoston polku ja paikallinen tietoliikenneportti Paikallinen-välilehteen. Valitse Etä-välilehti ja anna etäosoite sekä portti (jos ne ovat tarpeen). Uutta sääntöä sovelletaan heti, kun sovellus yrittää muodostaa yhteyden uudelleen.