Estetyt hajautusarvot

Käyttämällä tuotetta ESET Inspect ympäristössäsi järjestelmänvalvojat voivat estää määritettyjen suoritettavien tiedostojen käytön niiden hajautuksen perusteella. Jos järjestelmänvalvoja estää suoritettavan tiedoston käytön ja yrität käyttää sitä, ESET Endpoint Security näyttää tämän ilmoituksen:

Tiedoston käyttö estetty – Sovellus (sovelluksen nimi) yritti käyttää tiedostoa, jota järjestelmänvalvoja ei salli.

Jos olet järjestelmänvalvoja ja haluat sallia ilmoituksessa määritetyn sovelluksen käytön, katso lisätietoja ESET Inspect:n online-ohjeen kohdasta Estetyt hajautusarvot. Jos olet käyttäjä ja haluat muuttaa sovelluksen toimintaa, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.