Nyheder

Nyheder i ESET Endpoint Security version 11

Ny Editor til firewallregler

Editor til firewallregler har fået nyt design, så du nemmere kan definere firewallregler med flere konfigurationsindstillinger.

Administration af sårbarheder og programrettelser

Funktion, der er tilgængelig i ESET PROTECT, og som regelmæssigt scanner en arbejdsstation for at registrere installeret software, der kan være sårbar over for sikkerhedsrisici. Administration af programrettelser kontrollerer, om den tilgængelige plads stemmer overens, før overførslen startes (standardværdien og minimumsværdien er 2 GB), og hjælper med at afhjælpe disse risici via automatiske softwareopdateringer, så enhederne holdes mere sikre.

Status for udfasning af produkter

ESET Endpoint Security i denne version kan vise forskellige statusser for programunderstøttelse. Du kan konfigurere statuskommunikation for programunderstøttelse i Meddelelser.

Diverse fejlrettelser og ydeevneforbedringer