Sammenfletning af politikker

En politik, der anvendes på en klient, er som regel resultatet af flere politikker, der er flettet sammen til én endelig politik. Politikker flettes sammen en efter en. Når politikker flettes sammen, er den generelle regel, at en senere politik altid erstatter de indstillinger, der er angivet af en tidligere politik. Du kan ændre denne funktionsmåde ved at bruge politikflag (tilgængelige for alle indstillinger).

Når du opretter politikker, vil du bemærke, at nogle indstillinger har en ekstra regel (erstat/efterstil/foranstil), som du kan konfigurere.

• Erstat – Hele listen erstattet, der tilføjes nye værdier, og alle tidligere værdier fjernes.
  • Efterstil – Der tilføjes elementer nederst på den aktuelt anvendte liste (skal være en anden politik, den lokale liste overskrives altid).
  • Foranstil – Der tilføjes elementer øverst på listen (den lokale liste overskrives).

ESET Endpoint Security understøtter sammenfletning af lokale indstillinger med eksterne politikker på en ny måde. Hvis indstillingen er en liste (f.eks. en liste over blokerede websteder) og en ekstern politik er i konflikt med en eksisterende lokal indstilling, overskriver den eksterne politik den. Du kan vælge, hvordan du vil kombinere lokale og eksterne lister, ved at vælge de forskellige fletteregler for:

• flow_default Fletteindstillinger for eksterne politikker.
  • icon_computer Fletning af eksterne og lokale politikker – lokale indstillinger med resulterende ekstern politik.

Du kan få mere at vide om politikker for fletning ved at gå til onlinebrugervejledningen til ESET PROTECT On-Prem og se eksemplet.