Dialogboks – Skrivebordsmeddelelser

Hvis du vil justere synligheden af skrivebordsmeddelelser (vises nederst til højre på skærmen), skal du åbne Avanceret opsætning > Meddelelser > Skrivebordsmeddelelser. Klik på Rediger ud for Skrivebordsmeddelelser, og vælg det relevante afkrydsningsfelt for Vis på skrivebord.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

note

Hvis du vil konfigurere meddelelserne Filen er analyseret og Filen er ikke analyseret, mens du bruger ESET LiveGuard, skal Proaktiv beskyttelse angives til Bloker kørsel, indtil analyseresultatet er modtaget.