Sikker browser

Sikker browser er et ekstra beskyttelseslag, der er udviklet for at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner.

important

ESET LiveGrid®-omdømmesystem skal være aktiveret (aktiveret som standard) for at sikre, at beskyttelse via Sikker browser fungerer korrekt.

Hvis du vil konfigurere funktionsmåden for Sikker browser, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Sikker browser.

Du kan bruge følgende konfigurationsindstilling for Sikker browser:

• Beskyt alle browsere – Alle understøttede webbrowsere starter som standard i sikker tilstand. Dette giver dig mulighed for at søge på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinekøb og transaktioner i et enkelt sikkert browservindue uden at blive omdirigeret.

icon_section Basis

Browserbeskyttelse

Aktivér Beskyt alle browsere for at starte alle understøttede webbrowsere i sikker tilstand. Dette giver dig mulighed for at søge på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinekøb og transaktioner i et enkelt sikkert browservindue uden at blive omdirigeret.

Installationstilstand for udvidelse – Fra rullemenuen kan du vælge, hvilke udvidelser der kan installeres på en browser, som er sikret af ESET: Hvis du ændrer installationstilstanden for udvidelser, har det ingen indflydelse på browserudvidelser, der er installeret tidligere:

• Væsentlige udvidelser – Kun de mest væsentlige udvidelser udviklet af en bestemt browserproducent kan installeres.
  • Alle udvidelser – Alle udvidelser, der understøttes af en bestemt browser.

Beskyttet browser

Udvidet beskyttelse af hukommelse – Hvis indstillingen er aktiveret, er hukommelsen i den beskyttede browser beskyttet mod at blive inspiceret af andre processer.

Forbedret databeskyttelse – Hvis funktionen er aktiveret, er brugerdataene i den browser, der er sikret af ESET, beskyttet mod at blive inspiceret af andre programmer.

Tastaturbeskyttelse – Hvis indstillingen er aktiveret, skjules oplysninger, der angives via tastaturet i den sikre browser, fra andre programmer. Dermed øges beskyttelsen mod keyloggers.

Browserens ramme – hvis indstillingen er deaktiveret, vises den informative meddelelse i browseren, og den grønne ramme rundt om browseren skjules.

Tilladt-liste til browserbeskyttelse–Administrer filer, der er føjet til tilladt-listen til browserbeskyttelse.

note

I nogle situationer vises der kun en bestemt interaktiv advarsel, når der opstår en fejl under start af Sikker browser. Se Interaktive advarsler for at få flere oplysninger.