Vælg prøve til analyse – Mistænkeligt websted

Vælg én af følgende fra rullemenuen Hvad er der galt med webstedet:

• Inficeret - Et websted, der indeholder viruser eller anden malware, som er distribueret på forskellige måder.
  • Phishing - Anvendes ofte til at få adgang til følsomme data, f.eks. bankkontonumre, pinkoder og andet. Læs mere om denne type angreb i ordlisten.
  • Scam – Et svindel- eller svigagtigt websted, der især har til formål at tjene hurtige penge.
  • Vælg Andet, hvis de førnævnte muligheder ikke gælder for det websted, du vil indsende.

Noter og yderligere oplysninger – Her kan du indtaste yderligere oplysninger eller en beskrivelse, som kan hjælpe os, når vi skal analysere det mistænkelige websted.