Adgangskode til Avanceret opsætning

Hvis du vil beskytte Avanceret opsætning i ESET Endpoint Security og undgå uautoriserede ændringer, skal du skrive din nye adgangskode i felterne Ny adgangskode og Bekræft adgangskode. Klik på OK.

Administrerede miljøer

Administratoren kan oprette en politik for at beskytte indstillingerne for ESET Endpoint Security med en adgangskode på tilsluttede klientcomputere. Hvis du vil oprette en ny politik, kan du gå til Indstillinger beskyttet med adgangskode.

Ikke-administreret

Når du vil ændre en eksisterende adgangskode:

1. Skriv din gamle adgangskode i feltet Gammel adgangskode.
  2. Angiv din nye adgangskode i felterne Ny adgangskode og Bekræft adgangskode.
  3. Klik på OK.

Denne adgangskode skal angives i forbindelse med evt. fremtidige ændringer af ESET Endpoint Security.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du se Lås adgangskoden til indstillingerne op i ESET-slutpunktsprodukter.

Hvis du vil gendanne din mistede ESET-licensnøgle, finde udløbsdatoen for din licens eller andre licensoplysninger for ESET Endpoint Security, kan du se Jeg har mistet mit brugernavn og min adgangskode/licensnøgle.