Hvordan opgraderer jeg til Windows 10 med ESET Endpoint Security

warning

Vi anbefaler på det kraftigste, at du opgraderer til den nyeste version af dit ESET-produkt og henter de nyeste modulopdateringer, før du opgraderer til Windows 10. Dette sikrer maksimal beskyttelse, og programindstillinger og licensoplysninger bliver gemt ved opgradering til Windows 10.

Andre sprogversioner:

Hvis du gerne vil have en anden sprogversion af dit ESET Endpoint-produkt, skal du gå til vores downloadside.

note

Flere oplysninger om ESET-virksomhedsprodukters kompatibilitet med Windows 10.