Blokerede hashes

Brug af ESET Inspect i dit miljø gør det muligt for administratorer at blokere adgangen til specificerede eksekverbare filer baseret på deres hash. Hvis administratoren blokerer adgangen til en eksekverbar fil, og du forsøger at få adgang til den, viser ESET Endpoint Security denne meddelelse:

Filadgang blokeret – Programmet (programmets navn vises) forsøgte at få adgang til en fil, der ikke er tilladt af administratoren.

Hvis du er administrator og vil give adgang til det program, der er specificeret i meddelelsen, skal du se Blokerede hashværdier i onlinehjælpen til ESET Inspect. Hvis du er bruger og vil ændre programmets funktionsmåde, skal du kontakte administratoren.