Hjälp och support

Klicka på Hjälp och support i programmets huvudfönster för att visa supportinformation och felsökningsverktyg som kan hjälpa dig att lösa problem som du stöter på.

ICON_HELP_PRODUCT Installerad produkt

ICON_HELP_HELP Hjälpsida – klicka för att öppna hjälpsidorna för ESET Endpoint Security.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk support

ICON_HELP_KB KunskapsbasESET:s kunskapsbas innehåller svar på de vanligaste frågorna samt rekommenderade lösningar på olika problem. ESET:s tekniska specialister uppdaterar kunskapsbasen regelbundet vilket gör den till ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att lösa olika problem.