Avansert installasjon (.msi)

Avansert installasjon lar deg tilpasse installasjonsparametere som ikke er tilgjengelige når du utfører en vanlig installasjon.

1. Du kan endre installasjonsmappen under installasjonen. Velg en plassering for installasjonen av ESET Endpoint Security. Som standard blir programmet installert i følgende katalog:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan angi en plassering for programmoduler og data. Som standard blir de installert i følgende kataloger:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klikk på Bla gjennom for å endre disse plasseringene (ikke anbefalt).

1. Velg hvilke produktkomponenter som skal installeres. Du kan velge preferanse for datamaskinskanning og all beskyttelse som er tilgjengelig. Komponenten Oppdateringsfeil kan brukes til å oppdatere andre datamaskiner på nettverket. Ekstern overvåking og håndtering (RMM) er overvåking og kontrollering av programvaresystemer som bruker en lokalt installert agent som er tilgjengelig for administrasjonstjenesteleverandører.
  1. Klikk Installer for å starte installasjonsprosessen.