Enhetskontroll

ESET Endpoint Security gir automatisk enhetskontroll (CD/DVD/USB/osv). Denne modulen tillater deg å blokkere eller tilpasse utvidede filtre/tillatelser og angi hvordan brukeren kan få tilgang til å arbeide med en gitt enhet. Dette kan være nyttig hvis datamaskinadministratoren ønsker å hindre bruk av medier med uønsket innhold.

Støttede eksterne enheter:

• Disklagring (HDD, flyttbar USB-diskett)
  • CD/DVD
  • Skriver USB
  • FireWire Lagring
  • Bluetooth Enhet
  • Smartkortleser
  • Avbildningsenhet
  • Modem
  • LPT/COM port
  • Bærbar enhet (batteridrevne enheter som mediespillere, smarttelefoner, plug-and-play-enheter osv.)
  • Alle enhetstyper

Oppsettsvalgene for enhetskontroll kan endres i Avansert oppsett > Beskyttelser > Enhetskontroll.

Klikk på bryteren Aktiver enhetskontroll for å aktivere funksjonen Enhetskontroll i ESET Endpoint Security. Du må starte datamaskinen på nytt for at denne endringen skal tre i kraft. Når Enhetskontroll er aktivert, kan du definere Reglene i vinduet Regelredigering.

note

Du kan importere en enhetskontrollgruppe med regler fra en xml-fil ved hjelp av planleggeren. Hvis du vil ha mer informasjon og en trinnvis veiledning, kan du se vår ESET-kunnskapsbaseartikkel.

Hvis en enhet som blokkeres av en eksisterende regel settes inn, vises et varslingsvindu og du vil ikke få tilgang til enheten.