ESET Hjelp på internett

Velg tema

Installasjonen med ESET AV Remover

Før du fortsetter med installasjonsprosessen, er det viktig at du avinstallerer eventuelle sikkerhetsprogrammer på datamaskinen din. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Jeg vil avinstallere uønskede antivirusprogrammer ved hjelp av ESET AV Remover for å få ESET AV Remover til å skanne systemet og fjerne støttede sikkerhetsprogrammer. La avmerkingsboksen være umerket og klikk på Fortsett for å installere ESET Endpoint Security uten å kjøre ESET AV Remover.

REMOVER_WELCOME