Slik løser du «Sikker nettleser kunne ikke omdirigeres til den forespurte nettsiden»

For å løse denne feilen, følg instruksjonene nedenfor:

important

Etter hvert trinn sjekker du om Sikker nettleser fungerer

Hvis nettleservinduet fortsatt ikke virker, fullfør neste trinn til det virker igjen.

1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av Windows-operativsystemet og ESET-bedriftsproduktet ditt for Windows: Se etter den nyeste versjonen av ESET-bedriftsproduktene dine.

PAGE_TOOLS

1. Du kan oppleve en konflikt med tredjeparts sikkerhetsprogramvare eller brannmur. For å gå gjennom konflikter med filer lastet inn i nettleseren, åpne Loggfiler > Sikker nettleser og avinstaller den loggede tredjepartsprogramvaren i Windows Legg til / fjern programvindu. Klikk på Verktøy > Sikker nettleser. Når Sikker nettleser-vinduet er åpent, går du videre til neste trinn.
  2. Deaktiver alle tredjeparts nettleserutvidelser.
  3. Fjern nettleserens hurtigbuffer. Hvordan tømme Firefox-hurtigbufferen eller Google Chrome-hurtigbufferen i nettleseren min?
  4. Kontroller at standardnettleseren din ikke er utelukket i Avansert oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettilgang > Utelukkede programmer.
  5. Hvis du ikke oppgraderte ESET-produktet i tidligere trinn, må du avinstallere og installere ESET-produktet ditt på nytt. Når datamaskinen har startet på nytt, må du deaktivere Sikker nettleser og deretter starte datamaskinen på nytt. Aktiver Sikker nettleser på nytt og forsøk å åpne Sikker nettleser-vinduet.

Sikker nettleser er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

I de fleste tilfeller blir Sikker nettleser startet i standardleseren din når du besøker en kjent nettbank. For å åpne den beskyttede nettleseren direkte, klikk på Verktøy i ESET Endpoint Security, og klikk deretter på ICON_BPP Sikker nettleser.

For flere detaljer om funksjonene i Sikker nettleser, les følgende ESET kunnskapsbaseartikler som er tilgjengelige på engelsk og på flere andre språk:

Hvis du fremdeles ikke klarer å løse problemet, må du sende en e-post til ESETs tekniske støtte.