Internetin hallinta

Käytönhallinta -osassa voit määrittää asetukset, jotka suojaavat yritystäsi laillisen vastuun aiheuttamilta riskeiltä. Internet-käytön valvonta voi hallita sellaisten web-sivujen käyttöä, jotka rikkovat immateriaalioikeuksia. Tarkoituksena on estää työntekijöiltä pääsy sivuille, joilla on sopimatonta tai haitallista sisältöä tai jotka saattavat vaikuttaa tehoon negatiivisesti.

Käytönhallinnan avulla voit estää verkkosivut, joilla voi olla mahdollisesti haitallista materiaalia. Lisäksi työnantajat tai järjestelmänvalvojat voivat estää jopa yli 27 ennalta määritetyn Web-sivustoluokan ja yli 140 alaluokan käytön.

Internet-käytön valvonta on oletusarvoisesti pois käytöstä. Voit ottaa sen käyttöön näin:

1. Avaa Lisäasetukset > Suojaukset > Internetin käytön suojaus > Käytönhallinta.
  2. Valitse Ota käytönhallinta käyttöön aktivoidaksesi käytönhallinnan tuotteessa ESET Endpoint Security.
  3. Määritä pääsy tietyille verkkosivuille. Napsauta Muokkaa, joka on Sääntöjen vieressä avataksesi Internet-käytön valvonnan sääntöeditori -ikkunan.

CONFIG_WEB_CONTROL

Viesti estetystä verkkosivusta- ja Estä verkkosivun grafiikka -kentissä voit mukauttaa viestin, joka näytetään, kun verkkosivu estetään.

note

Jos haluat estää kaikki verkkosivut ja jättää vain tietyt sivut käytettäviksi, käytä URL-osoitteiden hallintaa.