Suojatut Internet-sivut

ESET Endpoint Security sisältää kiinteän luettelon ennalta määritetyistä sivustoista, jotka avaavat suojatun selaimen. Voit lisätä sivuston tuotteen kokoonpanoon tai muokata sivustoluetteloa.

Suojattujen Internet-sivujen luetteloa voi tarkastella ja muokata kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Suojattu selain > Suojattu selain > Suojatut Internet-sivut > Muokkaa.

Suojattujen Internet-sivujen luettelon säännöt määrittävät, avataanko tietty sivusto suojatussa selaimessa, normaalissa selaimessa. Katso vaihtoehtojen kuvaus alla olevasta Lisää Internet-sivu -kohdasta.

Valvontaelementit

Lisää – Voit lisätä Internet-sivun tunnettujen sivujen luetteloon.

Muokkaa – Voit muokata valittua Internet-sivua.

Poista – Poistaa valitut kohteet.

Tuo/Vie – Voit viedä suojattujen sivustojen luettelon ja tuoda sen uuteen laitteeseen.

Lisää Internet-sivu

Internet-sivun sivu – HTTPS-sivu, johon sääntöä sovelletaan.

Avaa tämä verkkosivusto – Valitse Suojattu selain -toiminto, kun vierailet verkkosivustolla:

• Suojattu selain – Internet-sivu avataan suojatussa selaimessa ja se suojataan.
  • Normaali selain – Internet-sivu avataan normaalissa selaimessa ilman lisäsuojausta.