Valintaikkuna – Internet-käytön valvonta

Internet-käytön valvonnan päätehtävä on valvoa yrityksen verkossa avattuja web-sivustoja jokaisen käyttäjän osalta. Verkonvalvojan on pystyttävä määrittelemään niiden web-sivustojen kategoriat, joita käyttäjät voivat avata. Määrittely voidaan tehdä joko käyttäjän tai käyttäjäryhmän perusteella. Integraatio hakemistopalvelujen kanssa mahdollistaa Active Directory -ryhmien käytön Internetin hallinnan määrityksissä. Tämä toiminto on oletuksena poistettu käytöstä. Jos haluat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön, aseta Ota Internet-käytön hallinta käyttöön asentoon "käytössä". Valitse Muokkaa, niin pääset Sääntöeditoriin. Voit muokata ennalta määritettyjä ryhmiä valitsemalla Muokkaa, joka on vaihtoehdon Luokkaryhmät vieressä. Voit lisätä uuden URL-ryhmän valitsemalla Muokkaa, joka on vaihtoehdon URL-ryhmäeditori vieressä.