Ratkaiseminen: Suojattua selainta ei voitu ohjata pyydetylle verkkosivulle

Voit ratkaista tämän ongelman noudattamalla seuraavia ohjeita:

important

Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, toimiiko Suojattu selain

Jos selainikkuna ei vieläkään toimi, tee seuraava vaihe, kunnes se on taas toiminnassa.

1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Varmista, että käytössä on uusin versio Windows-käyttöjärjestelmästäsi ja ESETin yrityskäyttöön tarkoitetusta Windows-tuotteesta: Päivitä ESETin yritystuotteet uusimpaan versioon.

PAGE_TOOLS

1. Kolmannen osapuolen toimittama suojausohjelmisto tai palomuuri saattaa aiheuttaa ristiriidan. Voit tarkastella selaimeen ladattujen tiedostojen ristiriitoja avaamalla Lokitiedostot > Suojattu selain ja poistamalla kirjautuneiden kolmannen osapuolen ohjelmistojen asennuksen kohdassa Windows Lisää/poista sovellus -ikkuna. Valitse Työkalut > Suojattu selain. Kun Suojattu selain ‑ikkuna tulee näyttöön, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  2. Poista kaikki kolmansien osapuolten selainlaajennukset käytöstä.
  3. Tyhjennä selaimen välimuisti. Lue ohjeet Firefoxin välimuistin tyhjentämiseen tai Google Chromen välimuistin tyhjentämiseen selaimessa.
  4. Varmista, että oletusselaintasi ei suljeta pois kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Internetin käytön suojaus > Ohitetut sovellukset -kohdassa.
  5. Jos et päivittänyt ESET-tuotettasi aiemmassa vaiheessa, poista ESET-tuotteesi asennus ja asenna se uudelleen. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen, poista suojattu selain käytöstä ja käynnistä tietokone taas uudelleen. Ota suojattu selain uudelleen käyttöön ja yritä käynnistää Suojattu selain ‑ikkuna.

Suojattu selain on lisäsuojakerros, jolla voit suojata rahaliikennetietoja verkkotapahtumien yhteydessä.

Useimmissa tapauksissa suojattu selain käynnistyy oletusselaimessasi, kun siirryt tunnetulle pankkisivustolle. Voit käyttää suojattua selainta suoraan valitsemalla ESET Endpoint Security ‑ohjelmasta Työkalut ja valitsemalla sitten ICON_BPP Suojattu selain.

Saat lisätietoja suojatun selaimen ominaisuuksista lukemalla seuraavia ESET-tietopankin artikkeleita, jotka ovat käytettävissä englanniksi ja useilla muilla kielillä:

Jos et saa ongelmaa ratkaistua, ota yhteys ESETin tekniseen tukipalveluun.