Suositellun käytännön ottaminen käyttöön tuotteessa ESET Endpoint Security

Kun ESET Endpoint Security ja ESET PROTECT on yhdistetty, on hyvä ottaa käyttöön suositeltu käytäntö tai mukautettu käytäntö.

Tuotteelle ESET Endpoint Security on useita sisäisiä käytäntöjä:

Käytäntö

Kuvaus

Virustentorjunta – tasapainoinen

Useimpiin asennuksiin suositeltava suojauskokoonpano.

Virustentorjunta – mahdollisimman hyvä suojaus

Koneoppimisen hyödyntäminen, perusteellinen toiminnan tarkistus ja SSL-suodatus. Vaikuttaa mahdollisesti vaarallisten, tarpeettomien ja epäilyttävien sovellusten tunnistukseen.

Pilvipohjainen maine- ja palautejärjestelmä

Ottaa pilvipohjaisen ESET LiveGrid® -mainejärjestelmän ja -palautejärjestelmän käyttöön, mikä parantaa uusimpien uhkien tunnistusta ja auttaa jakamaan haitallisten tai tuntemattomien mahdollisesti haitallisten uhkien tietoja jatkoanalyysiin.

Laitehallinta – mahdollisimman hyvä suojaus

Kaikki laitteet estetään. Jos jokin laite haluaa muodostaa yhteyden, järjestelmänvalvojan on sallittava se.

Laitteen hallinta – Vain luku

Kaikki laitteet ovat vain luku -tilassa. Laitteisiin kirjoittamista ei ole sallittu.

Palomuuri – Estä kaikki liikenne paitsi ESET PROTECT & ESET Inspect -yhteys

Estä kaikki liikenne paitsi ESET PROTECT- ja ESET Inspect Server -yhteydet (vain ESET Endpoint Security).

Kirjaaminen – Täysi vianmääritystietojen kirjaaminen

Tämä malli varmistaa, että järjestelmänvalvojalla on kaikki lokit tarvittaessa. Kaikki kirjataan vähimmäissisällöstä alkaen, mukaan lukien HIPS ja ThreatSense, palomuuri. Lokit poistetaan automaattisesti 90 päivän kuluttua.

Kirjaaminen – vain tärkeiden tapahtumien kirjaaminen

Käytäntö varmistaa, että varoitukset, virheet ja kriittiset tapahtumat kirjataan. Lokit poistetaan automaattisesti 90 päivän kuluttua.

Näkyvyys – tasapainoinen

Näkyvyyden oletusasetukset. Tilat ja ilmoitukset ovat käytössä.

Näkyvyys – näkymätön tila

Käytöstä poistetut ilmoitukset, hälytykset, graafinen käyttöliittymä, integrointi pikavalikkoon. egui.exe-ohjelmaa ei suoriteta. Soveltuu hallintaan vain ESET PROTECT Cloud:sta.

Näkyvyys – vähennetty käyttäjävuorovaikutus

Tilat poistettu käytöstä, ilmoitukset poistettu käytöstä, graafinen käyttöliittymä esitetään.

Jos haluat määrittää käytännön nimeltä Virustentorjunta – mahdollisimman hyvä suojaus, johon kuuluu yli 50 suositeltua asetusta työasemiin asennetulle tuotteelle ESET Endpoint Security, toimi seuraavasti:

note

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

Suositellun tai ennalta määritetyn käytännön käyttöönotto tuotteelle ESET Endpoint Security ESET PROTECT-ratkaisua käyttämällä

1. Avaa ESET PROTECT -verkkokonsoli.
  2. Siirry kohtaan ICON_ESMC_POLICY Käytännöt ja laajenna Sisäiset käytännöt > ESET Endpoint for Windows.
  3. Valitse Virustentorjunta – mahdollisimman hyvä suojaus – suositus.
  4. Valitse määrityskohteet sisältävästä välilehdestä asiakkaiden määritys tai ryhmien määritys ja valitse asianmukaiset tietokoneet, joissa haluat ottaa tämän käytännön käyttöön.

ADMIN_APPLY_POLICY

Jos haluat tarkastella tälle käytännölle käyttöön otettuja asetuksia, valitse Asetukset-välilehti ja laajenna Lisäasetukset-rakenne.

ADMIN_APPLY_POLICY_SETTINGS