Systemkrav

For at ESET Endpoint Security kan fungere gnidningsløst, skal systemet opfylde følgende krav til hardware og software (standardindstillinger for produkter):

Understøttede processorer

Intel- eller AMD-processor, 32-bit (x86) med SSE2-vejledningssæt eller 64-bit (x64), 1 GHz eller mere
ARM64-baseret processor, 1 GHz eller mere

Operativsystemer

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

note

Du kan finde en detaljeret liste over understøttede versioner af Microsoft® Windows® 10 og Microsoft® Windows® 11 i supportpolitikken for Windows-operativsystemet.

important

Hold altid dit operativsystem opdateret.

important

Understøttelse af Azure Code Signing skal være installeret på alle Windows-operativsystemer for at installere eller opgradere ESET-produkter, der er udgivet efter juli 2023. Flere oplysninger.

Krav til ESET Endpoint Security-funktioner

Se systemkravene til specifikke ESET Endpoint Security-funktioner i tabellen nedenfor:

Funktion

Krav

Intel® Threat Detection Technology

Se de understøttede processorer.

Sikker browser

Se de understøttede webbrowsere.

Særligt renseprogram

Ikke-ARM64-baseret processor.

Exploit-blokering

Ikke-ARM64-baseret processor.

Grundig inspektion af adfærd

Ikke-ARM64-baseret processor.

Sikker browser – omdirigering af websted

Ikke-ARM64-baseret processor.

note

ESET Endpoint Security-installationsprogrammet, der blev oprettet i ESET PROTECT, understøtter Windows 10 Enterprise til virtuelle skriveborde og Windows 10-multisessionstilstand.

Andet

• Systemkrav for operativsystemet og anden software, der er installeret på computeren, er opfyldt
  • 0,3 GB ledig systemhukommelse (se note 1)
  • 1 GB ledig diskplads (se note 2)
  • Minimumskærmopløsning 1024 x 768
  • Internetforbindelse eller en LAN-forbindelse (Local Area Network) til en kilde (se note 3) til produktopdateringer
  • To antivirusprogrammer, der kører samtidigt på en enkelt enhed, vil uundgåeligt forårsage konflikter mellem systemressourcer. Systemet kan f.eks. blive så langsomt, at det ikke kan køre

I visse tilfælde er det muligt at installere og køre produktet på systemer, der ikke opfylder disse krav, men ESET anbefaler, at der udføres brugbarhedstest, afhængigt af ydeevnekrav.

note

(1): Produktet bruger måske mere hukommelse, hvis hukommelsen ellers er ubrugt på en meget inficeret computer, eller når der importeres en meget stor liste over data til produktet (f.eks. en URL-whiteliste).
(2) Diskpladsen skal bruges for at hente installationsprogrammet, installere produktet, gemme en kopi af installationspakken i programdataene og gemme sikkerhedskopier af produktopdateringer for at understøtte funktionen til annullering af opdateringer. Produktet bruger måske mere diskplads, afhængigt af indstillingerne (f.eks. når der gemmes flere versioner af en sikkerhedskopi af en produktopdatering, hukommelsesdumps eller store logposter), eller på en inficeret computer (på grund af karantænefunktionen). Vi anbefaler, at du har nok ledig diskplads til at understøtte opdateringer af operativsystemet og ESET-produkter.
(3) Du kan opdatere produktet manuelt fra flytbare medier, men det anbefales ikke.