Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

Работа с ESET Endpoint Security

Главният прозорец на програмата ESET Endpoint Security е разделен на два раздела. Основният прозорец отдясно показва информация, отговаряща на опцията, избрана в главното меню отляво.


note

Илюстрирани инструкции

Вижте Отваряне на главния програмен прозорец на продуктите на ESET за Windows за илюстрирани инструкции, налични на английски и няколко други езика.

Можете да изберете цветовата схема на графичния потребителски интерфейс на ESET Endpoint Security в горния десен ъгъл на главния прозорец на програмата. Щракнете върху иконата Цветова схема (иконата се променя въз основа на текущо избраната цветова схема) до иконата Намаляване и изберете цветовата схема от падащото меню:

  • Като цвета на системата – задава цветовата схема на ESET Endpoint Security на базата на настройките на операционната система.
  • Тъмна – ESET Endpoint Security ще има тъмна цветова схема (тъмен режим).
  • Светла – ESET Endpoint Security ще има стандартна, светла цветова схема.

PAGE_HOME

Опции в главното меню:

Състояние на защитата – предоставя информация за състоянието на защита на ESET Endpoint Security.

Сканиране на компютъра – Конфигурирайте и стартирайте сканиране на компютъра или създайте сканиране по избор.

Обновяване – показва информация за обновявания на модула и системата за засичане.

Инструменти – Функции, които помагат за опростяване на управляването на програмата и предлагат допълнителни опции за напреднали потребители.

Настройка – предоставя опции за конфигуриране на функциите за защита на ESET Endpoint Security и достъп до Разширени настройки.

Помощ и поддръжка – показва информация относно лиценза ви, инсталирания продукт на ESET и връзки към онлайн помощта, онлайн помощника на ESET и техническата поддръжка.