Minimal installation av moduler

För att minska nätverkstrafiken relaterad till installationsprogrammets storlek och spara resurser levereras ESET med ett program för minimal installation av moduler. Installationsprogrammet innehåller endast viktiga moduler, och alla andra moduler laddas ned under den första moduluppdateringen efter produktaktiveringen. Den största fördelen är att ha ett betydligt mindre installationsprogram och att ESET Endpoint Security endast laddar ned de senaste programmodulerna när du aktiverar produkten.

Program för minimal installation av moduler innehåller fortfarande följande moduler:

• Loaders
  • Anti-Stealth-stöd
  • Direct Cloud-kommunikation
  • Konverteringsstöd
  • Konfiguration
  • SSL

Efter produktaktiveringen visas statusen Skydd initieras som informerar dig om funktioner som initieras.

important

I händelse av problem med modulnedladdningar (t.ex. proxyinställningar, inget nätverk osv.) visas varningsprogramstatusen Tillsyn krävs. I programmets huvudfönster klickar du på Uppdatera > Sök efter uppdateringar för att starta uppdateringsprocessen igen.

warning

Efter flera misslyckade försök visas den röda programstatusen Skyddsinställningen misslyckades. Klicka på Försök igen för att starta skyddskonfigurationen igen. Om initieringsprocessen misslyckas och du fortfarande inte kan ladda ned modulerna laddar du ned fullständiga MSI-installationsprogram här.

example

Om klientdatorerna inte har någon internetanslutning eller arbetar offline och behöver uppdateringar använder du följande metoder för att hämta uppdateringsfiler från ESET:s uppdateringsservrar: