Genomsökningsförlopp

Fönstret genomsökningsförlopp visar aktuell status för genomsökningen och information om antalet filer som innehåller skadlig kod.

note

Det är normalt att en del filer, som lösenordsskyddade filer eller filer som endast används av systemet (typiskt pagefile.sys och vissa loggfiler) inte går att genomsöka.

Genomsökningsförlopp – förloppsindikatorn visar statusen för genomsökta objekt i förhållande till det totala antal objekt som väntar på genomsökning. Genomsökningsförloppets status hämtas från det totala antalet objekt i genomsökningen.

Mål – namn på det objekt som skannas just nu och dess plats.

Upptäckta hot – visar det totala antalet hot som hittats under en genomsökning.

Pausa – pausar genomsökningen.

Fortsätt – detta alternativ visas när genomsökningen pausas. Klicka på Fortsätt för att fortsätta genomsökningen.

Stopp – avbryter genomsökningen.

Bläddra i genomsökningsloggen – om aktiverad bläddrar genomsökningsloggen ned automatiskt när nya poster läggs till så att de senaste är synliga.

SCANNER_MAIN