Importera och exportera inställningar

Det går att importera eller exportera dina anpassade ESET Endpoint Security .xml-konfigurationsfiler från menyn Inställningar.

Import och export av konfigurationsfiler är praktisk om du vill säkerhetskopiera den aktuella konfigurationen av ESET Endpoint Security för användning senare. Alternativet exportinställningar är också praktiskt för användare som vill använda sin föredragna konfiguration på flera system – de kan enkelt importera en .xml-fil för att överföra dessa inställningar.

Det är mycket enkelt att importera en konfiguration. Klicka på Inställningar > Importera/exportera inställningar på huvudmenyn och välj sedan Importera inställningar. Ange konfigurationsfilens namn eller klicka på knappen ... för att söka efter konfigurationsfilen du vill importera.

Stegen för att exportera en konfiguration är snarlika. Klicka på Inställningar > Importera/exportera inställningar på huvudmenyn. Välj Exportera inställningar och ange konfigurationsfilens namn (dvs. export.xml ). Använd webbläsaren för att välja en plats på din dator där konfigurationsfilen sparas.

note

Det kan uppstå ett fel vid export av inställningarna om du inte har tillräcklig behörighet att skriva den exporterade filen till en viss katalog.

IMPORTEXPORT_CONFIG