Brandväggsregel – fjärr

Port – fjärrportnummer. Om inget nummer har angetts gäller regeln alla portar. Lägg till en enskild kommunikationsport eller ett intervall med kommunikationsportar.

IP – fjärradress, adressintervall eller undernät. Adressen, intervallet, undernätet eller fjärrzonen som regeln används för. Om inget värde har angetts gäller regeln hela kommunikationen.

Zoner – lista över tillagda zoner.

Lägg till – lägg till en zon genom att välja den i listrutan. Skapa en zon med fliken Zoninställningar.

Ta bort – tar bort zoner från listan.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_REMOTE