Utgående kommunikation

Exempel på en utgående Internetanslutning:
Ett lokalt program försöker upprätta en Internetanslutning.

Program – programmet som upprättar anslutningen.

Företag – programmets utgivare.

Rykte – programmets rykte som inhämtats med ESET LiveGrid®-teknik.

Fjärrdator – dator som programmet försöker kommunicera med.

Fjärrport – port som används för kommunikationen.

Kom ihåg åtgärd (skapa regel) – om du väljer det här alternativet innan du tillåter eller nekar en kommunikation kommer ESET Endpoint Security att komma ihåg åtgärden och använda den om programmet kontaktas av fjärrdatorn igen.

Kom ihåg åtgärd för processen temporärt – ESET Endpoint Security kommer ihåg den valda åtgärden till processen avslutas.

Tillåt – tillåter utgående kommunikation.

Neka – avvisar utgående kommunikation.

Mer information – anpassa regelegenskaper. Klicka på Anpassad regel för att visa fönstret Redigera regel för att skapa en regel med fördefinierade parametrar för utgående trafik.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_OUT_GENERAL