Dialogfönster – meddelanden på skrivbordet

Om du vill justera synligheten för skrivbordsmeddelanden (som visas längst ned till höger på skärmen) öppnar du Avancerade inställningar (F5) > Meddelanden > Skrivbordsmeddelanden. Klicka på Redigera bredvid Meddelanden på skrivbordet och markera lämplig kryssruta för Visa på skrivbordet .

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

note

Om du vill ställa in meddelandena Filen har analyserats och Filen har inte analyserats medan du använder ESET LiveGuard måste Proaktivt skydd ställas in på Blockera körning tills analysresultaten har kommit.