Intervall för licenskontroll

ESET Endpoint Security behöver ansluta till ESET-servrarna automatiskt. Du kan ändra den här inställningen genom att navigera till Avancerade inställningar (F5) > Verktyg > Licens. Som standard är Kontrollintervall inställt på Automatiskt och ESET-licensservern kontrollerar produkten några gånger i timmen. Vid ökad nätverkstrafik kan inställningen ändras till Begränsat för att minska överbelastning. När Begränsat har valts kontrollerar ESET Endpoint Security endast licensservern en gång om dagen eller när datorn startas om.

important

Om Kontrollintervall är inställt på Begränsat kan alla licensrelaterade ändringar som görs via ESET Business Account/ESET MSP Administrator ta upp till en dag att verkställas i ESET Endpoint Security-inställningarna.