Avancerade alternativ för detekteringsmotorn

Anti-Stealth-tekniken är ett sofistikerat system som identifierar skadliga program som rootkits, som kan gömma sig för operativsystemet. Detta innebär att ESET Endpoint Security inte kan upptäcka dem med vanliga testtekniker.

Aktivera avancerad genomsökning via AMSI – Antimalware Scan Interface (AMSI) möjliggör genomsökning av Powershell-skript, skript som körs av Windows Script Host och data genomsökta med AMSI SDK (Windows 10, 11).