Geavanceerde opties van de detectie-engine

Anti-Stealth-technologie is een geavanceerd systeem dat gevaarlijke programma's zoals rootkits detecteert, die zichzelf kunnen verbergen voor het besturingssysteem. Dit betekent dat ESET Endpoint Security ze niet kan detecteren met behulp van gewone testtechnieken.

Geavanceerd scannen via AMSI inschakelen: met Antimalware Scan Interface (AMSI) kunt u Powershell-scripts, scripts uitgevoerd door Windows Script Host en gegevens die zijn gescand met AMSI SDK scannen (Windows 10, 11).