Nettverksgodkjenning – Serverkonfigurering

Godkjenningsprosessen kan utføres av en hvilken som helst datamaskin/server som er koblet til nettverket som skal godkjennes. Programmet til ESET-godkjenningsserveren må være installert på en datamaskin/server som er tilgjengelig for godkjenning, på ethvert tidspunkt når klienter prøver å koble seg til nettverket. Installasjonsfilen til programmet for ESET-godkjenningsserveren er tilgjengelig for nedlasting på ESETs nettsted.

Etter at du har installert ESET-godkjenningsserveren, vises et dialogboksvindu (du har tilgang til programmet ved å klikke Start > Programmer > ESET > ESET Authentication Server).

For å konfigurere godkjenningsserveren skriver du inn navnet på godkjenningssonen, porten som serveren skal lytte til (standard er 80) og dessuten plasseringen der det felles og det private nøkkelparet skal lagres. Deretter genererer du den felles og den private nøkkelen som vil bli brukt i godkjenningsprosessen. Den private nøkkelen forblir på serveren, men fellesnøkkelen må importeres på klientsiden i delen Nettverksgodkjenning når et nettverk konfigureres i brannmuroppsettet.