Skann mål

Med vinduet med skannemål kan du definere hvilke objekter (minne, stasjoner, sektorer, filer og mapper) som skannes for infiltrasjoner.

Rullegardinmenyen til Skann mål lar deg velge forhåndsdefinerte skannemål.

• Profil Innstillinger – Velg mål angitt i den valgte skanneprofilen.
  • Flyttbare medier – Velger disketter, USB-lagringsenheter, CD/DVD.
  • Lokale stasjoner – Velger alle systemharddisker.
  • Nettverksstasjoner – Velger alle tilordnede nettverksstasjoner.
  • Egendefinert valg – Avbryter alle tidligere valg.

Mappestrukturen (trestrukturen) inneholder også spesifikke skannemål.

• Driftsminne – Skanner alle prosesser og data som for øyeblikket brukes av driftsminnet.
  • Oppstartssektorer/UEFI – Skanner Oppstartssektorer og UEFI for tilstedeværelse av skadelig programvare. Les mer om UEFI-skanneren i ordlisten.
  • WMI-database – Skanner hele Windows Management Instrumentation WMI-databasen, alle navneområder, alle klasseforekomster og alle egenskaper. Søker etter referanser til infiserte filer eller skadelig programvare som er innebygd som data.
  • Systemregister – Skanner hele systemregisteret, alle nøkler og alle undernøkler. Søker etter referanser til infiserte filer eller skadelig programvare som er innebygd som data. Når du rengjør deteksjonene, forblir referansen i registeret for å sikre at ingen viktige data går tapt.

For å navigere raskt til et skannemål (fil eller mappe), skriver du inn banen i tekstfeltet under trestrukturen. Det skilles mellom store og små bokstaver i banen. For å inkludere målet i skanningen, merk av for det i trestrukturen.