Innkommende kommunikasjon

Eksempel på en innkommende Internett-tilkobling:
En ekstern datamaskin prøver å kommunisere med et program som kjøres på datamaskinen.

Program – program kontaktet av den eksterne datamaskinen.

Selskap – utgiveren av programmet.

Rykte – Ryktet til programmet som oppnås gjennom ESET LiveGrid®-teknologi.

Ekstern datamaskin – Den eksterne datamaskinen prøver å etablere kommunikasjon med programmet på datamaskinen.

Lokal port – porten som brukes til kommunikasjonen.

Husk handling (opprett regel) – hvis du velger dette alternativet før du tillater eller avslår en kommunikasjon, vil ESET Endpoint Security huske denne handlingen, og bruke den neste gang programmet kontaktes av den eksterne datamaskinen.

Husk handlingen for prosessen midlertidig – ESET Endpoint Security vil huske valgt handling inntil neste omstart.

Tillat – tillater innkommende kommunikasjon.

Avslå – avslår innkommende kommunikasjon.

Mer informasjon – Tilpass regelegenskaper. Klikk Egendefinert regel for å vise vinduet Rediger regel for å opprette en regel med forhåndsdefinerte parametre for utgående trafikk.