Send inn systemkonfigurasjonsdata

For å kunne gi støtte så raskt og nøyaktig som mulig, krever ESET informasjon om ESET Endpoint Security konfigurasjon, detaljert systeminformasjon og kjøreprosesser (ESET SysInspector-loggfil) og registerdata. ESET vil bruke disse dataene utelukkende til å gi teknisk støtte til brukeren.

Før du fyller ut webskjemaene, kan du sende inn systemkonfigurasjonsdata til ESET. Velg Send alltid inn denne informasjonen hvis du vil huske denne handlingen for denne prosessen. For å sende inn skjema uten å sende inn data, klikker du Ikke send inn data, så kan du ta kontakt med ESETs tekniske støtte ved å bruke støtteskjemaet på nett.

Denne innstillingen kan konfigureres i Avansert oppsett > Verktøy > Diagnostisering > Teknisk støtte.

note

Hvis du har bestemt deg for å sende inn systemdata, må du fylle ut og sende inn nettskjemaet, ellers blir ikke billetten din opprettet, og systemdata går tapt.