ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Legger til nettkontrollregler

I vinduet Nettkontrollregler kan du opprette eller endre den eksisterende filtreringsregelen for nettkontroll.

Navn

Angi en beskrivelse av regelen i Navn-feltet for å kunne identifisere den bedre.

Aktivert

Klikk på Aktivert-bryteren for å deaktivere eller aktivere regelen. Dette kan være nyttig hvis du ikke vil slette regelen permanent.

Handling

Velg mellom URL-basert handling eller Kategoribasert handling:

arrow_down_businessURL-basert handling

arrow_down_businessKategoribasert handling

Tilgangsrettigheter

• Tillat – Tilgang til URL-adressen/kategorien vil bli gitt.
  • Advar – Advarer om URL-adressen/kategorien.
  • Advar alltid – Advarer brukeren mot URL-adressen/-kategorien. Du kan fortsette til nettstedet, men administratoren vil bli varslet.
  • Advar – Blokkerer URL-adressen/kategorien.

Bruk under

Lar deg bruke opprettet regel under den bestemte tiden. Fra rullegardinmenyen velger du opprettet tidsluke.

Loggfører alvorsgrad

• Alltid – Logger all nettkommunikasjon.
  • Diagnostisering – logger informasjon som trengs for å finjustere programmet.
  • Informasjon – registrerer informative meldinger, inkludert vellykkede oppdateringsmeldinger, pluss alle registreringene ovenfor.
  • Advarsel – logger alle kritiske feil og varselsmeldinger.
  • Ingen – Ingen logger opprettes.

note

Alvorlighetsnivå for logging kan konfigureres separat for hver liste. Logger med Advarsels-status kan samles inn av ESET PROTECT.

Brukerliste

• Legg til – Åpner dialogboksen Velg brukere eller grupper, der du kan velge ønskede brukere. Når ingen bruker er angitt, gjelder regelen for alle brukerne.
  • Fjern – fjerner den valgte brukeren fra filteret.