Brannmurprofiler

Global standardprofil - Hvis det ikke er noen profil fra nettverket eller fra nettverksadapterkonfigurasjonen, brukes den globale standardprofilen.

Liste over profiler - Profiler kan brukes til å kontrollere oppførselen til ESET Endpoint Security brannmuren. Når du oppretter eller redigerer en brannmurregel, kan du tildele den til en bestemt profil, eller få den til å gjelde for hver profil. Når en profil er aktiv i et nettverksgrensesnitt, brukes kun de globale reglene (regler uten profil oppgitt) og reglene som er tildelt den profilen. Du kan opprette flere profiler med forskjellige regler som er tilordnet nettverkskort eller tilordnet nettverk for enkelt å endre brannmuradferd.

Profiler tildelt nettverkskort - Et nettverkskort kan konfigureres til å bruke en profil som er konfigurert for et bestemt nettverk når det er koblet til det aktuelle nettverket.

Du kan også tilordne en bestemt profil som skal brukes når du er i et gitt nettverk i Avansert oppsett (F5)> Brannmur > Kjente nettverk. Velg et nettverk fra listen Kjente nettverker og klikk Rediger for å tilordne en brannmurprofil til det spesifikke nettverket fra rullegardinmenyen Brannmurprofil. Hvis det nettverket er blitt tildelt en profil, vil adapterens standardprofil bli brukt. Hvis adapteren er stilt inn til ikke å bruke nettverksprofilen, vil standardprofilen bli brukt uansett hvilket nettverk den er koblet til. Hvis det ikke finnes en profil for et nettverk eller for adapterkonfigurasjon, brukes den globale standardprofilen. For å tilordne en profil til et nettverkskort, velg nettverkskortet, klikk på Rediger ved siden av Profiler tildelt nettverkskort, velg profilen fra standard brannmurprofil -menyen, og klikk deretter på OK.

Hvis brannmuren bytter til en annen profil, vises en varsling nede til høyre i nærheten av systemklokken.