Avanserte alternativer for deteksjonsmotor

Anti-Stealth-teknologien er et avansert system som oppdager farlige programmer, for eksempel rootkits, som er i stand til å skjule seg selv for operativsystemet. Dette betyr at ESET Endpoint Security ikke kan oppdage dem ved hjelp av vanlige testteknikker.

Aktiver avansert skanning via AMSI – Antimalware Scan Interface (AMSI) muliggjør skanning av Powershell-skripter, skripter som utføres av Windows Script Host og data som skannes ved å bruke AMSI SDK (Windows 10, 11).