ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Velg prøve for analyse – Mistenkelig område

Velg ett av følgende alternativer fra rullegardinmenyen Hva er feil med området:

• Infisert – et område som inneholder virus eller annen skadevare distribuert på ulike måter.
  • Phishing – Brukes ofte for å få tilgang til sensitivt materiale som f.eks. bankkontonumre, PIN-koder osv. Du kan lese mer om denne angrepstypen i ordlisten.
  • Scam – Et svindel- eller falskt område som særlig er ute etter rask profitt.
  • Velg Annet hvis alternativene som er nevnt ovenfor ikke omfatter det området du skal sende.

Merknader og tilleggsinformasjon – Her kan du skrive inn tilleggsinformasjon eller en beskrivelse som kan være til hjelp under analysering av den mistenkelige filen.